Primii paşi în cadrul gradiniţei reprezintă o provocare atât pentru părinţi cât şi pentru copii.  
Este important să ştiţi că vă puteţi lăsa copilul în siguranţă într-un loc în care să se simtă bine, unde să fie îngrijit şi iubit.

NOI VARA NE MUTAM SI CONCURSURI DAM!!!!!! GRADINITA ZUMZAREL, va invita la concurs! Vino cu micutul tau in noua locatie din sectorul 6, Strada Orsova nr. 77, si timp de doua saptamani nu vei plati nimic in timp ce el se va distra copios alaturi de noi si de colegii din gradinita! In perioada 15 IUNIE - 15 SEPTEMBRIE primii 10 copii inscrisi vor beneficia de gratuitate in primele doua saptamani. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs. Gradiniţa ZUMZĂREL vă oferă: 
•    Un mediu cald şi prietenos, un mediu pozitiv în care copilul dvs. să se dezvolte armonios din punct de vedere educaţional, emoţional şi social
•    O colaborare optimă între părinţi şi grădiniţă în vederea unei colaborări perfecte
•    Personal tânăr, cu dragoste pentru copii şi cu vastă experienţă, care promovează învaţarea limbilor străine prin joc, mişcare şi acţiune


Funcţionăm într-o clădire pe două nivele, dotată cu săli de clasă şi dormitoare, două grupuri sanitare, o sală de mese, sală de sport şi festivităţi şi curte interioară cu gazon artificial.
Sălile de clasă sunt spaţioase şi luminoase, dotate cu mobilier şi  materiale didactice adecvate derulării activităţilor educative.


GRUPE DE COPII:
grupa baby: 1.6 ani- 3 ani
grupa mică: 3-4 ani
grupa mijlocie: 4-5 ani
grupa mare: 5-6 ani
grupa pregătitoare: 6-7 ani

Maximum 10 copii /grupă.
Pentru informaţii şi înscrieri:
0748 224 225 | info@zumzarel.ro